Webdesign voor zelfstandig ondernemers

Een webdesign voor zelfstandig ondernemers is in de huidige tijd is heel toegankelijk. Door de juiste keuzes te maken in wie uw partner op internet is heeft u uw succes op het web in de hand. Kwaaijongenswebdesign is als concept geboren vanuit vragen in de markt. Zelfstandig ondernemers die met een beperkt budget een professioneel webdesign willen realiseren. Een webdesign inclusief website waarmee zij zelf aan de slag kunnen. U bepaald wat u afneemt en hoe hard u wilt uitbouwen op het internet. Wij ondersteunen vanuit onze passie u te helpen uw doelen te realiseren.

WordPress als platform

Als basis voor uw website maken we gebruik van het zeer krachtige open source CMS van WordPress. Hiermee heeft u een professionele omgeving waarmee u in combinatie met het juiste theme een goede fundering heeft om te groeien. Vanuit Kwaaijongenswebdesign hebben wij voor u de juiste selecties gemaakt zodat u aan de slag kunt. Zelfstandig of met onze ondersteuning.

Webdesign binnen een theme

Een webdesign gebaseerd op een zeer krachtig WordPress Theme, professioneel geïnstalleerd en ingericht op onze eigen hosting servers. Een theme waarbinnen heel veel functionaliteit is opgenomen waar u elders los voor dient te betalen. Onzin zeggen wij, met wat uitleg kunt u hier zelf mee aan de slag. Of u vraagt het aan ons.

Webhosting en support

Webhosting in support bij één en dezelfde partner die uw website vormgeeft, bouwt en mede onderhoud. Telefonisch support waarbij wij zelf aan het woord komen en niet een of andere helpdesk of ticket systeem. Persoonlijk contact, een goede betrouwbare hosting inclusief dagelijkse backups zonder pakket grenzen of eisen. Daar staan wij voor.

Domein registratie

Uw partner vanaf het moment dat u een naam heeft kunnen verzinnen, wij regelen uw domein registratie. Alles wat met u domein te maken heeft qua instelling verzorgen wij, het zijn onze dagelijkse werkzaamheden. Waarom zou u er over na moeten denken, één telefoontje is voldoende.

Email overal bereikbaar

Email bereikbaar op ieder apparaat waar ook ter wereld op het moment dat u een internet verbinding heeft. Wij maken uw email adressen aan, geven u de uitleg hoe deze in te richten en staan u bij als het even niet lukt. Naast de mail op uw apparaat heeft u wereldwijd toegang tot webmail. Geen backups meer nodig, wij doen dit voor u. Heeft u een nieuwe computer, ipad of telefoon? Wanneer u uw account aanmaakt op het nieuwe apparaat komt de mail automatisch binnen en heeft u alles weer bij de hand.

Aanmelden bij Google

Wij melden uw website aan bij Google, regelen uw Google analytics account in zodat u uw website kunt meten. Hoeveel bezoekers komen er op uw website, welke pagina’s bekijken ze. Waarop komen ze binnen en waar stappen ze uit. Naast het Google analytics account maken we een account aan bij Google Search (oude benaming: Google webmaster tools), hiermee krijgt u nog meer inzage. Deze tools geeft u mogelijkheden om extra zaken voor Google in te regelen dan wel te analyseren. Wij leggen het u graag uit.

Vindbaarheid en SEO geregeld

Succes op internet is vaak gekoppeld aan een goede vindbaarheid. Met de keuze voor WordPress in combinatie met het Kwaaijongenswebdesign concept hebt u alle ingrediënten in de hand voor een succesvolle website. Uw website is zeer toegankelijk voor zoekmachines als Google en Bing. Met de juiste plugin van Yoast bent u in staat uw pagina’s zelf te toesten hoe zij SEO technisch scoren. Met de ondersteuning van onze SEO specialisten voor het MKB realiseert u topposities. Topposities die meer bezoekers opleveren, relevante bezoekers, die u kunt omzetten naar conversies.

Regionale focus in webdesign

Een webdesign voor zelfstandig ondernemers kan natuurlijk overal worden afgenomen, immers het web maakt het mogelijk dat afstand geen rol meer hoeft te spelen. Wij zijn het daar deels mee eens. De voorkeur heeft het om lokaal te werken, dichtbij, persoonlijk contact en kennisdeling is gewoon makkelijker als je aan tafel zit. Vanuit Kwaaijongenswebdesign richten wij ons op de regio van Den Bosch, Oss, Uden, Nijmegen en Eindhoven. Met alle kernen die daaromheen liggen. Toegankelijk om een keer af te spreken bij ons op locatie, een keer mee te werken of gewoon even sparren over hoe je meer uit je website kunt halen. Gewoon aan tafel. Natuurlijk bent u als zelfstandig ondernemer ook van buiten de regio welkom. Ook dat werkt kunnen wij u zeggen.

Wat mag u verwachten:

 • PROFESSIONELE WEBSITE
 • BINNEN UW BUDGET
 • EEN HELPENDE HAND
 • ALTIJD BEREIKBAAR
 • VINDBAAR IN GOOGLE
 • ZELF HET BEHEER

Bekijk uw opties

U bepaalt zelf welk budget u wilt besteden en wat u zelf wilt doen. Wij bieden u de mogelijkheden.

 • IN LIJN MET HUISSTIJL
 • MOBIEL & TABLET GESCHIKT
 • GOOGLE VRIENDELIJK
 • SOCIAL SHARE
 • GOOGLE MAPS