Webdesign Uden

Kwaaijongenswebdesign.nl richt zich op klein MKB en de ZZP’er in Uden. “Webdesign Uden, persoonlijk en dichtbij” Als onderdeel van Kwaaijongens willen wij aan ondernemers met een klein budget een professionele website aanbieden! Je krijgt van ons;

  • Een webdesign op maat binnen de door ons gekozen thema’s.
  • Een uitstraling die bij jou past als ondernemer.
  • Een professionele website tegen een beperkt budget met doorgroei mogelijkheden.
  • Een helpende hand vanuit jouw partner op internet.
  • Beveiligde webhosting met email op iedere apparaat.
  • Gebouwd in WordPress (open source CMS).

De term CMS staat voor content management systeem en is de beheeromgeving waarbinnen je zelf aanpassingen kan doen aan je website.

Een webdesign in lijn met jouw huisstijl

Een eigen webdesign voor jouw professionele website tegen een klein budget! Dat is  waar kwaaijongenswebdesign.nl voor staat! We maken gebruik van de kracht van een zorgvuldig door ons gekozen thema. Binnen dit thema kunnen wij kleuren, invulling van elementen en styling aanpassen. Het lettertype afstemmen en zo het thema in lijn brengen met jouw huisstijl. Met als resultaat een professioneel webdesign binnen een passend budget. Bekijk de mogelijkheden.

Een webdesign en website die jij zelf kunt beheren

Vanuit onze jarenlange ervaring in website bouw, webdesign, webhosting en zoekmachine optimalisatie voor grotere organisaties hebben wij de keuze gemaakt voor WordPress als platform voor het MKB!

Door het gebruik van door ons geselecteerde thema’s, onze professionals en onze eigen beveiligde webhosting voor WordPress kunnen wij garant staan voor jouw website!

Wel of niet aangevuld met geselecteerde plugins om zelf aan de slag te kunnen met zoekmachine optimalisatie indien gewenst. Ook dit kunnen en willen wij je graag uit handen nemen in de weg naar jouw online succes! Je kunt eenvoudig zelf het beheer van de website op je nemen of indien gewenst bij ons neerleggen. 

Een helpende hand als je het even niet weet

Wij zijn een full service internetbureau vlakbij Uden. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Werken in de regio maakt dit eenvoudig. Daarom richten wij ons op ondernemers in Uden. Gewoon dichtbij. Als je het even niet weet of je hebt hulp nodig, bel je even of kom je langs bij ons op kantoor. Zo heb je een helpende hand vanuit professionals in de verdere ontwikkeling van je website op het moment dat je even vastloopt.

Een website vindbaar in Google

De vindbaarheid van een website is enorm van belang, met een webdesign / website binnen het Kwaaijongenswebdesign.nl concept kun je zelf aan de slag met de vindbaarheid van je website. Wij melden je website aan bij Google, richten Google analytics voor je in als je dit wenst. Richten de basis voor zoekmachine optimalisatie in. Geven je uitleg hoe je SEO (search engine optimalization) kunt aanpakken. Of verzorgen SEO op periodieke basis en kun jij je volledig richten op je bedrijfsactiviteiten.

Webhosting, email en domein bij 1 partner

Vanuit kwaaijognenswebdesign.nl willen wij graag je partner zijn op internet! Wij willen je helpen een succesvolle website te realiseren en daar waar nodig een helpende hand te bieden. Juist om deze reden hebben wij alles in eigen huis, van domeinregistratie, email tot en met beveiligde webhosting.

Webdesign Uden

Waar wacht je op? Met ons als partner op internet ben jij verzekerd van een helpende hand. Meedenken in strategie en de vindbaarheid van je website.

Webdesign Uden begint op kwaaijongenswebdesign.nl

Wil jij een professionele website waarmee je kunt starten, wil je alles zelf doen, of direct aan de slag met een basis of vanaf het moment van lanceren vol in bedrijf zijn. Wij helpen je, kijk eens bij de mogelijkheden en maak een keuze. Vraag een offerte aan. Wij nemen persoonlijk contact op om je je aanvraag door te nemen en je ontvangt en voorstel op maat.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer